Lexmoto Mopedförsäkring

Välkommen till din guide till en bättre och billigare Lexmoto Mopedförsäkring, nedan kan snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämför din Lexmoto moped försäkring med flest bolag på marknaden med en klick.

Lexmoto och dess syster varumärke Puls säljs via kinesiska Motorcykel Återförsäljare som i sin tur drivs av Llexeter Ltd CMD är den största nätverk av återförsäljare av kinesiska skotrar, motorcyklar och fyrhjulingar i Storbritannien och är en del återförsäljare för många andra kinesiska märken. CMD är också medlem i Motorcycle Industry Association den första kinesiska importen nätverk av återförsäljare att uppnå detta.

Efter att ha kontor i den kinesiska provinserna Chongqing och Zhejiang där de flesta av fordonen görs. Llexeter Ltd är i en bra position för att erbjuda denna delar tjänsten, inte bara genom att veta de bästa produkterna, men också genom att hålla daglig kontakt och en hälsosam fungerande partnerskap med de stora tillverkarna.


Av de två varumärkena Pulse är mer exklusiva med nyare Lexmoto erbjuda mer prisvärda produkter. Det finns åtta skotrar i Lexmoto sortiment, 50 och 125cc spänner stilen allt från retro via klassiskt till ungdomar. Puls har fyra 50-talet och en 125, alla väl utformade och tillverkade. Den skotrar från båda områdena får ha olika ursprung, men är förbundna med en gemensam nivå på kvalitet vilket är vad CMD strävar efter att bli uppmärksammade för.