Daelim Mopedförsäkring

Välkommen till din guide till en bättre och billigare Daelim Mopedförsäkring, nedan kan snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämför din Daelim moped försäkring med flest bolag på marknaden med en klick.

Den sydkoreanska Daelim Motor Company (DMC) har, sedan 1978, effektivt varit med två hjul uppdelningen av Kia Motors (båda ägs av Dealim Group) även om det har varit en hängiven skoter tillverkare så långt tillbaka som 1962. Vid sista räkningen DMC producerade cirka 300.000 skotrar om året.

Företaget satsar sin framgång ner till första marknadsundersökning som gör det möjligt producera skotrar som människor faktiskt vill ha och att kunna producera högkvalitativa delar och motorer på grund av sin kunskap och erfarenhet inom pressgjutning.

Som ett led i sin expansion på olika marknader, produceras Daelim en 100cc motorcykel 1992, Altino i nakna och utjämnad versioner. Det hade varit ett treårigt utvecklingsprogram och slutresultatet säljs som varma riskakor.

Flytten upp kapaciteten stegen kom 1997 när Daelim släppt sin 125cc modeller och återigen dessa mottogs väl. Men ironiskt nog den modell som fortsätter att vara den mest framgångsrika för företaget är 100cc 2-takt Delfino (märke till den italienska klingande namn). Dess popularitet kan sättas ned till sin lätta vikt och rask motor producera en livlig, skötsamma skoter. Återigen Daelim lägger lätt ner till sin kärna pressgjutning färdigheter.


Daelim kunder kan vara säkra på att de hanterar den största tillverkaren av skotrar och motorcyklar i Sydkorea och en stor global aktör. Den Daelim Koncernen har 13 dotterbolag som är verksamma globalt inom verkstads-, bygg-, petrokemisk, ekonomi, fritid och fastigheter branscher.

Den Daelim brittiska serien erbjuder en mix av trendigt skraj, praktisk, ekonomisk och elegant med ett urval av motorstorlek. Alla Daelim brittiska modeller levereras med en 2-årig delar och arbete garanti.