Honda Mopedförsäkring

Välkommen till din guide till en bättre och billigare Honda Mopedförsäkring, nedan kan snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämför din Honda moped försäkring med flest bolag på marknaden med en klick.

Honda

Historien om Honda skulle fylla en bok, i själva verket har fyllt flera. Nu har en global tillverkare av motorcyklar, bilar, båtar och flygplan, men som många tillverkare, började Honda med en man, Soichro Honda, som vill producera billig transport för den stora massan efter WW2, fick han bara lite för ivrig. Honda är av något sätt den största motorcykeltillverkare på planeten.

Det första alla Honda motorcykel var modell D 1949. D stod för Dream och idag att önskvärda temat fortsätter i företagets slogan ”Kraften i drömmar”. När människor talar om de tidiga japanska motorcykeln industrin är ansvarig för nedläggningen av den brittiska en, med några få anmärkningsvärda undantag, var det främst ner till Honda. Det är många riktmärke modeller blåste tävlingen i att ogräset. Elstart, oljetätt motorer direkt lockande för människor som red motorcyklar eftersom de inte hade råd med en bil, skulle entusiasten biker tar lite längre tid att övertalas.

Honda populariserade steg-thru konceptet med Super Cub senare att erbjudas i C50, C70 och C90 versionerna som fortfarande är den bäst säljande två motorcyklister genom tiderna. Vid prestige änden av skalan den fyrcylindriga CB750 infördes 1969 behandlat ett hårt slag för alla andra tillverkare. I Storbritannien BSA / Truimph var på väg att lansera en fyra-cyliner version av sin hyllade 750 tredubbla men gav upp efter att ha sett CB750. År 1975 GL1000 Gold Wing med horisontellt motsats, fyrcylindrig motor och kardandrift satt standarden för vad som skulle bli Super Tourer. Honda producerar fortfarande Gold Wing, men det har växt två extra cylindrar, 800cc och en fåtölj under åren. 70-talet blev det också den tvärgående sexcylindriga motorer CBX1000 och CX500, en vätskekyld, tvärställd V-twin. Den vätskekylning innebar att det var valt att vara mottagare av en turbo i form av CX650 Turbo när alla större tillverkare måste ha en i sitt sortiment.


Listan kan göras lång, såg på 80-talet utvecklingen av V-4 motorer VF rad som VFR1000 är den enda överlevande. Följande årtionde Honda definierat Supersports klassen med CBR900 Fireblade. Under hela har Honda tillgodoses även för volymen marknaden med liten kapacitet maskiner och skotrar.

Honda skotrar som erbjuds idag är inte budgeten slutet av marknaden. Övre delen av intervallet är den Silver Wing 600 maxi scooter komplett med låsningsfria bromssystem. ABS även monteras på SH300i är SH125i finns i sex färger, två mer än resten av sortimentet. Det finns ytterligare tre 125 att välja mellan inklusive Innova, som är en modern ta på Cub. det enda 50cc anges för Storbritannien är det Zoomer en funky ”PED.

Honda Sverige
www.hondamc.com