PGO Mopedförsäkring

Välkommen till din guide till en bättre och billigare PGO Mopedförsäkring, nedan kan snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämför din PGO moped försäkring med flest bolag på marknaden med en klick.

PGO Scooters grundades år 1964 och den trädde i tekniskt samarbete med italienska Piaggio från 1972 till 1982. 1996 PGO blev en del av drivkraften Industry Co, Taiwan.

Liksom många taiwanesiska scooter företag, började PGO tillverkar delar till andra större företag innan de beslutar att slå ut på egen hand med intern forskning och utveckling och unika produkter. PGO är en av ledarna i Taiwan är mycket levande skoter branschen och är stolt över sin tekniska expertis. Det har banat väg för den sk EVO Turbo Dubbel Pipes Technique. Detta innebär en sekundär avgasröret som ändrar trycket vågen i huvudledningen för att öka förbränningen effektivitet, vilket i sin tur minskar avgasutsläppen och förbättrar bränsleekonomin och makt. PGO har också gjort ett stort arbete på fyrventilsteknik för skoter applikationer.

För Storbritannien består PGO utbudet av fyra stilar av moped i 50 och 125 versioner och PMX Naked ett aggressivt stil 50 för ungdomar marknaden.